Als ervaren DOOR-praktijktrainer & coach stimuleert Watze u te excelleren!

Als ervaren rot in zowel sales als management laat Watze bedrijven graag beter worden. En met ‘beter worden’ bedoelt hij meer omzet, klanten aandacht geven, klantgericht werken, effectief gesprekken voeren en medewerkers trefzeker aansturen. Aan de training gaat een belangrijk traject vooraf. U analyseert daarin samen met Watze de huidige en de gewenste situatie. Ook ontdekt u welke stappen in welk tempo gezet kunnen worden en wat dit betekent voor uw medewerkers. Zo wordt het verandertraject echt klantgericht. Passende en reële veranderingen doorvoeren ziet Watze als uitdaging.

Watzezijn specialisme

Accountmanagement is de overtreffende trap van verkopen. Iedere accountmanager moet kunnen verkopen. Niet iedere verkoper is accountmanager. Als u planmatig, gestructureerd en warm aandacht geeft aan uw klant, bent u de ideale accountmanager. Als accountmanager kunt u nieuwe klanten winnen, klanten behouden en klanten groter laten worden. Als iedere klant een maatje groeit verdubbelt uw omzet!

Download zonder kosten het e-boek:
'Accountmanagement = KLANTmanagement'
'Commercieel beter worden, de totale klantbenadering' 'De inspirerende +20 manager' 'Verkopen, de klantgerichte benadering' 'De poster: klanten betalen uw salaris'

‘Uw klant is niet geholpen met uw fraaiste oplossing. Uw klant is geholpen met wat hij het meest nodig heeft!’

Tips zonder kosten ontvangen?
Meld u aan voor de SALESCoach.

Vragen? Welkom met deze contactmomenten

Watze Monsma

Tel: +31 (0) 343 49 94 00
Mob: +31 (0) 6 46 134 469

E-mailadres:
w.monsma@doortraining.nl Volg mij op Linkedin Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook

DOOR Training & Coaching

IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn
Tel: +31 (0) 343 499 400
Fax: +31 (0) 343 499 450
www.doortraining.nl
Trainen is niet belangrijk, het zijn de resultaten die tellen. Daarom goed dat u kiest voor de meest resultaatgerichte praktijktrainers van Europa.
Bekijk de website ››
Mijn trainingen en presentaties geef ik bij Het Veranderhuis waarin elke ruimte een inspirerende boodschap heeft.
Bekijk de website ››
Naar boven